x

 
Heeej, min dag började med sovmorgon, att jag råkade ta en liiiite för lång sovmorgon, missade två bussar och fick stressa sönder för att hinna med den trejde, haha lyckat. Men jag kom till skolan i hyffsat god tid ändå, hade bara en lektion och sedan fick vi sluta! Hur skönt?! Jag & Stina gick då hem till henne och käkade lite tacos tillsammans. Jag gjorde en liten smoothie när jag kom hem och sedan dess har jag  i stort sätt bara suttit vid datorn och rensat bilder. 
  I fredags drog jag & brudarna hem till Stina i Oviken. Vi lagade mat tillsammans och bara myste. Senare på kvällen drog jag hem till Amanda där jag sedan sov över medans de andra drog på party inne i stan. 
  Lördagskvällen spenderades hemma framför en film med min fina storasyster vilket var väldigt mysigt! Och igår åkte vi in på stan och kikade lite. Jag kom hem med en ny foundation och en primer. På källen hämtade mitt hjärta upp mig och vi tillbringade kvällen tillsammans framför Spring Breakers hemma hos honom, så gosigt! Hade saknat honom jätte mycket under helgen då han åkte till sin stuga i fredags, så det var mysigt att få träffa varandra igen!!
 
Ikväll blir det nog en lugn kväll hemma, tänkte krypa ner under täcket till någon bra film nu efter middagen. Känns som jag håller på att bli förskyld igen, för typ hundarade gången i år, haha jag måste nog ha världens sämsa inmmunförsvar. Hoppas ni har haft en toppen helg och att ni får en fortsatt bra vecka! x