-

I lördags var det som sagt springmeet vilket var jätteroligt! Min Jonathan & Noah kom hit och plockade upp mig runt 12, vi åkte och tvättade Jonathans bil sedan bar det iväg mot Ope fältet där det var en bilutställning. Vi gick runt och kikade ungefär en timme innan vi åkte in mot stan igen. Vi chillade mest hela dagen efter det, vi åkte till Max och köpte oss lite käk, åkte hem till Jonathan en sväng och sedan gled vi runt på stan hela kvällen då det var cruising!! Efter en rolig kväll så drog vi till Hällesjö där vi spenderade natten och söndagen. Och på kvällen gick jag tillsammans med Mikaela på Stina & Linneas dansuppvisning som var super bra! 
 I måndags var det studiedag dvs ledigt!❤️❤️ Så då passade jag på att plugga lite grann innan jag & Emmelie gick upp till Farmor där vi stekte plättar tillsammans med henne till middag. Senare på kvällen tog jag bussen upp till bilprovningen där mitt hjärta höll på att fixa med bilen hans. Han lackade sina fälgar samt backspeglar gröna vilket blev sjukt snyggt!! 
  Jag har även varit lite med Hanna, pluggat, vart lite mer med Jonathan m.m. Idag är det klassens dag vilket är sjukt skönt, vi ska bara spela brännboll hela dagen. Och idag kommer även Amanda hem som varit i Turkiet i en vecka, så det bli superkul att få träffa henne igen!!